Particulieren

Service bus Bouwservice Fons van der Heijden Sittard

Servicebus Bouwservice van der Heijden

Voor Bouwservice van der Heijden worden kleine en grote projecten met veel enthousiasme en inzet aangenomen en tot een goed einde gebracht. Dit geldt voor elke opdrachtgever, zowel bedrijf als particulier.
Als particulier kunt u bij ons terecht voor kleine klussen tot grote verbouwingen. Of het nu gaat om een complete aanbouw, een grote verbouwing, een renovatie van uw badkamer of een complete modernisering van uw woning. Wij zorgen ervoor dat uw wensen worden verwezenlijkt.

 

Door verschillende omstandigheden kan het zo zijn dat uw woning niet meer voldoet aan uw huidige wensen of toekomstige behoeften. Het kan zijn dat u uw woning onderhoudsarm wenst te maken. Wellicht heeft u wensen om gelijkvloers te wonen, zodat u zo lang mogelijk in uw huidige woning kan blijven wonen. Wij kunnen samen met u kijken naar de mogelijkheden.

 

Ook (kleine) klussen waar u zelf niet toe in staat bent of u er gewoonweg niet de tijd voor heeft, pakken wij graag voor u op. Onze timmerman staat graag voor u klaar om u deze zorgen uit handen te nemen. U kunt ons per dagdeel inhuren voor onderhoudswerkzaamheden.

 

Verder zijn wij in de particuliere markt een begrip op het gebied van gevelisolatie. Wij kunnen gevelisolatie toepassen op uw nieuwe of bestaande woning. Op verzoek kunnen referentieprojecten worden bezichtigd. Voor meer informatie over gevelisolatie Limburg klik hier.