Renovatie, Onderhoud & Verbouwing

Project 133 woningen Kerkrade

Project 133 woningen Kerkrade

 

U kunt bij ons terecht voor kleine en grote projecten. Of het nu gaat om een renovatie, onderhoud of een grote of kleine verbouwing. Met veel enthousiasme en inzet nemen wij uw opdracht aan. Betrouwbaarheid en het bieden van kwaliteit zijn onze belangrijkste pijlers voor het streven naar langdurige samenwerking. Zie ook ons bedrijfsprofiel.

 

Renovatie

Wij dragen zorg voor complete renovatie van bestaande woningen voor diverse woningstichtingen. Wij zijn in staat volledige renovaties voor onze rekening te nemen zoals het renoveren van kleine tot grote opdrachten. Van één badkamer tot het renoveren c.q. opwaarderen naar de hedendaagse standaard van complete woonwijken (133 woningen) in bewoonde toestand. Of het nu gaat om het isoleren van de daken, het vervangen van alle kozijnen, renoveren van buitengevels, isoleren kelderplafonds.
Voor verzekeraars of VVE’s dragen wij geregeld zorg voor het repareren van inbraakschades, brandschades, lekkage, herstellen van vochtproblemen, kelder waterdicht maken of algemene onderhoud woningen.

 

Onderhoud

In opdracht van gemeenten passen wij woningen aan voor ouderen, zieke mensen of mensen met een beperking. Hierbij kunt u denken aan o.a. het weghalen van drempels, het plaatsen van leuningen, het aanpassen van badkamers, het zorgdragen voor een betere toegankelijkheid van de woning ivm het gebruik van de rollator of scootmobiel tot zelfs het plaatsen van een complete zorgunit aan de woning. Hierdoor wordt extra ruimte gecreëerd op de begane grond, zodat de bewoners alle voorzieningen gelijkvloers krijgen. Voor meer informatie over de complete zorgunit klik hier.
Ook kunt u ons inschakelen voor het onderhoudsarm maken van uw woning, zodat u op uw oude dag veel minder tijd kwijt bent aan uw woning. Dit kan onder andere door de keuze van onderhoudsvrije materialen.

 

Project Erensteinerveld Kerkrade

Project Erensteinerveld Kerkrade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verbouwing

Of het nu gaat om het realiseren van een aanbouw, het bouwen van een tuinhuis op maat, het plaatsen van een dakkapel, een complete modernisering van uw woning of bedrijfspand (zowel van binnen als van buiten) tot het verbouwen van een voormalige sporthal tot compleet gezondheidscentrum. Wij maken van uw plannen de werkelijkheid. Elke verbouwing groot of klein kunnen wij voor u verzorgen.
Bij ons krijgt u één aanspreekpunt die u alle zorgen uit handen neemt door het aanbieden van één totaalconcept waarbij wij alles voor u regelen. Wij begeleiden het gehele project waarbij kwaliteit en vakmanschap centraal staat.
Heeft u verbouwingsplannen laat het ons dan weten. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te bieden.
Naast verbouwingen kunt u ook bij ons terecht voor kleinere klussen, renovatie of onderhoud.