Zorgunit – WMO

WMO-UNIT

Binnenzijde unit

Een zorgunit is een op maat gemaakte (deel van een woning) unit die met een vaste verbinding aan uw woning wordt geplaatst. In deze mobiele woning wordt veelal plaats geboden aan slaap- en/of badkamer. Hierdoor hebben de bewoners met een beperking alle voorzieningen op de begane grond voorhanden. Voor veel mensen is het plaatsen van een zorgunit de ideale oplossing om langer thuis in hun vertrouwde omgeving te kunnen verblijven of voor het bieden van mantelzorg aan tijdelijk (langdurig) inwonende ouders. Een ingrijpende langdurige verbouwing is niet nodig.

 

De zorgunit is gemiddeld genomen in 2 tot 5 werkdagen operationeel en kan ook weer desgewenst weggehaald worden wanneer er geen behoefte meer voor is. Wij zijn leverancier en bouwen uw zorgunit in eigen beheer. Dit doen wij met name voor gemeenten & woningbouwverenigingen. Onze zorgunits zijn van hoogwaardige kwaliteit, goed geïsoleerd en perfect afgewerkt. Ook kunt u ons inschakelen wanneer u behoefte heeft aan aanpassingen in een reeds bestaande zorgunit. Wij hebben goede samenwerkingsverbanden met de gemeentes, diverse woningbouwstichtingen, zorgcentra, etcetera. U kunt bij ons terecht voor het kopen, huren en het bouwen van één of meerdere zorgunits op maat. Onze intentie is om vernieuwend te zijn waarbij uw woongenot bij ons zeer hoog in het vaandel staat.

 

Tijdens een vrijblijvende afspraak en onder het genot van een kop koffie brengen we de situatie in kaart. Wat zijn de wensen, behoeften en aan welke criteria moet de zorgunit voldoen. Welke locatie heeft u in gedachten, etcetera. We kunnen dan uw plannen, mogelijkheden en vragen doornemen en bespreken. Om vervolgens voor u een maatoplossing uit te werken. Wij leveren vanaf onze eigen werkplaats. Heldere afspraken en een vaste prijs daar staan wij voor, zodat u achteraf niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Eventuele referentieprojecten kunnen altijd worden getoond.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ervaar de mogelijkheden. Onze zorgunits zijn geschikt voor korte en lange gebruiksduur. Dit omdat de duur van de zorgvraag vaak vooraf onduidelijk is. Na gebruik wordt de unit gedemonteerd, opgeslagen of elders geplaatst.
Ontzorgen is hier ons sleutelwoord.